zhrzená
Kdoví proč, a z jakého důvodu,
Těším se na Tvůj smích,
Ve Tvých očích vídám noční oblohu,
A líbat Tě není hřích,
Znám Tě třetí den,
Touhu svou však nezkrotím,
Chci být s Tebou jen,
jinak život svůj jen protrpím,
Koukni z okna je tam svět,
Je tam celej, a je tam TEĎ!
Celej svět je náš!
Jsi tak krásná, když,...
když si život užíváš...
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)