barová tanečnice
Anotace: díky mé Můzy laskavé díky nový dne
v očích tvých dým co mluví ke mě
voňavě a jemně
záhada sama
barová tanečnice co zpívá nohama své blues
jen jedenkrát polibky pohladit tvou duši
jen jedinkrát
jenže v tom dýmu topí se tvoje přání
být na věky milovanou - ctěnou paní
a každý chce jen jedenkrát
utrhnout tu růži
ach ti muži
Přečteno 407x
Tipy 23
Poslední tipující: carodejka, floreciente, Juraj Hrom, Markéta Hl., Psavec, Bíša, Hazentla, enigman, Mbonita, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)