Pohnul se Vesmír
Pohnul se Vesmír
směrem ke mně.
Divoká jízda
na horské dráze Země.
Křivky našich úst
spojila v jednu,
přeťala citům půst,
prázdnotu srazila ke dnu.
Mlhou Mléčné dráhy
přilétl osud naplnit.
Poznáním Anděla,záhy,
z jeho úst
mohla jsem lásku pít.
Tak se šíp Cupidův
dopustil další vraždy
..a já jeho jsem..
...už navždy!...
Přečteno 557x
Tipy 29
Poslední tipující: ilona, James Sceptic, Juraj Hrom, Oťas, jedam, susana načeva, divoska_jaja, Koza, bobi bobie, zelená víla, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)