Zachumlaná
Zachumlaná v nočním tichu,
slyším tóny Tvého smíchu,
uzamčená ve svém světě,
hlídám, abys neuletěl.
Komíhá se plamen svíčky,
rudé víno do skleničky,
vábím k sobě múzy tklivé,
utíkám do poezie.
Užívám si chvilky snění,
vychutnávám smyslnění,
přání schovám pod víčka,
čekám svého mazlíčka.
Přečteno 434x
Tipy 34
Poslední tipující: divoska_jaja, poustevník Jirka, Psavec, s.e.n, malá slečna, Jarka, carodejka, danav, Mbonita, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)