Pouto lásky
Anotace: ********************
Sbírka:
TAK
Kraj laskavosti dal ti život,
na nitkách vzešenosti ubíháš,
Ty něho vtisklá do náruče,
zákonům lásky podléháš...
Jemnost ti byla přisouzena,
půvaby kráčí před tebou,
Ty duho z mlhy narozena,
písněmi květů za hradbou....
Ve shluku sladké minulosti,
cítit je vůně padlých žen,
oplývám citem marnivosti,
umírám touhou zasažen....
Polibek rtů zrcadlení,
do tvého nitra ukrývám,
semknuté chutě omámení,
vzdálené našim představám......
Přečteno 886x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Labanda, hauskaa, dandelion-meadow, Nussichoco, Koza, jita.1965, JED, Roman.Tycka, Špáďa, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)