Zamilovaná
Pozoruju ptáky,
letící nad mraky
a lehko je mi,
že bych mohla klidně lítat s nimi.
Našla jsem kousek nebe
prosvítající skrz stromy.
Našla jsem Tebe...
Teď už se mi srdce nezlomí.
Dostala jsem pusu,
sladkou jako med,
o které jsem snila,
co je světem svět.
Za ruku Tě držím
a už se Tě nevzdám.
Navždy s Tebou vydržím -
už se Ti nezdám...
Přečteno 695x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Giginka, Bereniké
Komentáře (0)