It was a beautiful night :)
Rozkvétám, jak
zralá žena,
zraju jak víno
na slunci,
tvým šarmem
lásko pomatená,
dávám ti žal
svůj na srdci...
Hladíš mne
pohledem,
každou mou
tenkou nit
a v čase
ztraceném
budem si
spolu znít...
Dech tvůj
na mé kůži,
pokaždé tak
lehce svléká,
tolik touhy
v jednom muži
.
.
neboj se..,
mne nepoleká...
Přečteno 667x
Tipy 49
Poslední tipující: Oťas, Holis, Sýkorka07, Akrij8, Thesssinka, Isquieasuus, kaaamiiii, Špáďa, floreciente, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)