Anotace: ...smutné výročí ....jsem asi jediná,kdo ho obrečí....
Nikdy bych nechtěla setrvávat ve vztahu, kde není milovat, ale už jen takové to... mno, mít jen rád, zvláště toužíme-li po lásce... tak proč se nenechat milovat, jinak, jinde, někým jiným, znova... není přecik nic zlého, když vztah se nepovede, to přecik neznamená, že jsou lidé špatní, milují-li někoho jiného. Láska odchází, nová přichází. Tak proč nebýt přáteli? V manžeslství, poté rozvodu je to veliké pluc... přecik? Možno se pletu... třebas mám pravdu... nechme to koňovi, tem má větší hlavu. :o)
07.12.2009 20:06:00 | NikitaNikaT.
Čtu, přemýšlím, čtu, mysl namáhám, nesmyslnost i smysl toho znám.Číst můžu i dál.
27.11.2009 11:19:00 | ReLaXáToR