Na třetí pokus
Až mě na třetí pokus odstřelí,
za to, že jsem uvěřil životu,
pak můžou na můj žulovej transparent
(v poli žulovejch transparentů) napsat:
Dostali jsem ho dřív, než mohl nakazit
většinu populace (pandémie, víte?)
Nebo rozptýlej můj nasládlej popel
Na hladinu zatuchlýho rybníka?
Tlustý kapři budou z vody vystrkovat
svoje ukecaný huby snažíce se polykat
ten horkej popel. Aspoň ten
život ochutnat, když už nic jinýho.
Víte, jak to myslím?
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Lady Carmila- Políbená mlhou..
Komentáře (1)
Komentujících (1)