Věčnosti
Anotace: I kdyby se svět ztratil s námi stále zůstává
V každém tonu vichřice,
žilky protkanými krví
já cítím tvé něžné ruce
tvojí krví tvojí.
V noci plné rádostí,
v tvých očích plných starostí.
Já nebojím se obejmout,
a rozplynout tvé chmury.
Vždyť život nemá konce,
vedle tebe mé slunce.
Já každým dnem s tebou vycházím,
a večer střežím tvůj dech,
když pomalu sladce usínáš.
Nemusím ti každým dnem,
říkat, že tě miluji...
ale mohu ti slíbit,
že to pokaždé uvidíš v mých očích.
Čas nemá už hranice,
již zratil svou tvář,
já chci s tebou velice,
navždy žít dál.
Navždy a ještě potom lásko moje...........
Přečteno 551x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)