Srdce v sádře..
Anotace: A ona krásná slečna - do mého srdce nesmazatelným fixem vepsaná.
Sbírka:
Srdce v sádře..
Nenávist? Trpká a věčná.
Láska? Sladká a něžná.
Přátelství? Jedna duše rozdělená ve dva.
Pravda? Vždy jen jedna.
Lež? Stejně tak lidská.
Moc? Tak pomíjivá a zrádná.
Dokonalost? Tak nedosažitelná a klamná.
Přetvářka? Tak odpuzující a trapná.
Milovaná osoba? Ta nejvíce krásná.
A moje myšlenka? Tak čistá a jasná.
Z pocitů jako sádra na zlomené srdce napsaná.
A ona krásná slečna -
do mého srdce nesmazatelným fixem vepsaná.
Přečteno 598x
Tipy 14
Poslední tipující: Dota Slunská, Mraveneček, bejbyyyy, enigman, Mbonita, NikitaNikaT., hašlerka, René Vulkán
Komentáře (7)
Komentujících (7)