Další krásnej den..

Další krásnej den..

Anotace: Samota je krásná věc - ovšem jen do té doby, dokud ji máme komu obětovat.

Sbírka: Srdce v sádře..

Další krásnej den,
zlomila mi srdce,
zlomila ho moje víra,
tak ten krásnej pocit,
mi teď brání dýchat,

další krásnej den,
a já se dívam do zrcadla,
už tam není ten kluk,
kterýho jsem znal - a..,
snažím se říct promiň,
já už nechci létat,
já ty texty spálim,
fakt s tím musim přestat,

další krásnej den,
tak už prosím zastav,
zase mluvíš se zrcadlem,
tak s tím prosím přestaň,
vím že Ti chybí,
tak už přestaň zoufat,
ona už tu není,
a minulost není cesta,

další krásnej den,
vidíš stékat vlastní slzy,
prý to není Tvoje vina,
ale ty to jinak vidíš,
prý brzy příjde změna,
ale jen ty víš,
že to bude navždy stejný,
že lásku ti nikdy,
sama rozkoš nenahradí.
Autor Dyjem, 24.11.2009
Přečteno 446x
Tipy 13
Poslední tipující: Lola Black, Larey, Dota Slunská, jesterka, Mraveneček, Zefi, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zefi, má pravdu, přesto je, zdá se, spousta těch, kteří si je dokážou pomýlit.

25.11.2009 20:16:00 | Dota Slunská

líbí

Bylo by to příliš snadné,kdyby rozkoš mohla nahradit lásku...

24.11.2009 15:43:00 | Zefi

líbí

Víš, že čas je lék a rány hojí... ale dál člověk přesto na sebe nemusí nechat šlapat... zamyšlenkové s nádechem smutku je Tvá báseň

24.11.2009 08:14:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel