Chomáček lásky
Anotace: ...vázaně...(upraveno do jednoho chomáčku)
Nezáleží na celku.
Důležité v okamžicích
skryté je. Pár nevěřících
snad jen může pochybit
a potlačit ten jemnocit
maličkostí v prostoru.
Stále citím ve vlasech
tichý, něžný, jen Tvůj dech,
stále šeptám ve slovech
abecedu času.
///
A věřím,
že mě poslouchá
vítr, který zacuchá
naši lásku do chomáče
pevného jak skála.
Přečteno 567x
Tipy 21
Poslední tipující: Oťas, LucQa, Labanda, NikitaNikaT., Ariella13, stmivani.na.lepsi.casy, labuť, enigman, hašlerka, Andělskými perutěmi chráněna, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)