Měsíc ve vlasech
Anotace: A ještě jedna měsíční.
Vtiskl jsem si tě do paměti
Takovou jaká byla jsi
Tenkrát když neměla jsi děti
Měsíc ti padal na vlasy
Já hlídal tě jak pastýř stáda
Když usnula jsi - nádherná!
Netuším kohos měla ráda
Však vím že nebyl jsem to já
Schoval jsem všechny tvoje listy
A básničky v nichž byl tvůj svět
Kéž zase mladí jsme a čistí
Jak před tou spoustou spoustou let
Však neotočím kolo času
I když já blázen jsem to chtěl
Nepadne Měsíc do tvých vlasů
Už nikdy nikdy Bohužel
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (6)
Komentujících (6)