Hříchy
Za zradu se pyká,
odměnou za ni člověče,
budiž ti věčnost ticha.
Nevěra se neodpouští,
pokud se jí dopustíš,
ať krev se ti z dutin spouští.
Pokud někomu lžeš,
človíčku můj milý,
odsouzen k zatracení u té osoby jseš.
Avšak věz že hřích největší je láska,
pokud ji někomu dáš,
dříve nebo později okusíš,
jaké to je, když srdce ti praská.
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, CORONATION
Komentáře (0)