Anotace: ..neumím lépe vyjádřit..jaký mám k němu vroucí cit..:o))
Sbírka: ..opeřený měsíc..
Díky za kompliment, mně se tvoje básně také vesměs líbí. Asi jsme naladěni na podobné vlně.
28.11.2005 14:19:00 | JardaCH
napsal jsi už někdy něco aspoň hezkého ? protže píšeš jen samé nádherné díla ! k nepochopení :D ahojky !
28.11.2005 13:42:00 | sköld
Sestřičko moje milá, krásně jsi se vyjádřila...
Hodně lidí těmto veršům velmi dobře rozumí,
tak hezky o citu psát však každý z nás už neumí.
28.11.2005 09:47:00 | Mourek
Procházím se tvými řádky s rozkoší...
rozlévají totiž úžasný mír po duši... :o)
28.11.2005 09:41:00 | Cecilka