Smrt lásce

Smrt lásce

Anotace: 4 rano, neda se spat a musim se nejak vybit, tak tady je vysledek.

Duše tvá ať navždy hoří v pekle
Za každou lež nožem bodnout
Tělo ať hnije na dně rokle
Na jejíž dno nelze dohlédnout

Smrt ať před tebou oči přivírá
Ať si sama, ztracená, bez přátel,
Ať chybí ti k životu víra
Zemřít se ti nedaří
Vrásky drží se na tváři
V rukou ztrácíš cit
Místo páteře jen tenkou nit
Očí bolí, štípou, pálí
Najednou vidíš cosi v dáli

Postava malinká, shrbená
Pomalu k tobě se blíží
Kleká na kolena
Ukazuje prstem ke kříži
Tři hřeby v ruce dřímá
Bolest, samota, vina
Bolest do pravé pracky
Samota metr dvacet vlevo
Vina přerazila tvé klacky

Znetvořena teď hniješ na kříži
To za to, žes ublížila rytíři
Dal ti lásku, oddanost i čest
Pak nastavila si mu pravdy pěst

Hlupák hloupý miloval jen tebe
Království stavěl poblíž nebe
Teď už pálí poslední most
Lásky opil se už dost
Autor Nomad, 25.11.2009
Přečteno 419x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, PANGÁSIUS, sinoraLee, WhiteSkull, Zefi, Mraveneček, Larey
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Vynikající coververze na tuto báseň je dostupná na mém profilu. Doporučuju;)

28.11.2009 22:32:00 | verupka

líbí

ty si psychopat

28.11.2009 20:13:00 | verupka

líbí

Depresivní až hrůza.

25.11.2009 21:17:00 | Zefi

líbí

kruté,ale moc dobře napsané pocity:(

25.11.2009 15:58:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí