Vločka
k zemi se snáší sněhová vločka
měkounce krásná a jiskřivá
něž spadne chviličku počká
zatančí,ta vločka svádivá
vločka je jako moje milá
když krásně dráždí a svádí
je čistá jako krásná víla
v očích má radost a mládí
na zemi roztaje vločka
stane se vody kapičkou
však milá,ta na mne počká
znovu mne přivítá hubičkou...
Komentáře (4)
Komentujících (4)