prázdno duše i těla
Anotace: dneska mě přepadl smutek a prázdno, nic mi nejde, možná snad básně. nerozumím zamilovanosti, neb mám prázdné srdce
chce se mi plakat!
ne nejsem tak plachá
..žena
co se lekne
tak jdu dál,
cestou samotnou
nic neříkající ticho
mi zní v uších
když nemiluje me
jsem sama více
než se sluší
milovaný není tím
co miluje
mě
a já musím milovat jen sebe
hlavu vzhůru
neb dnes se mi do toho nechce
leč zítra se mi bude chtít
ještě méně,
prázdno našlo si mě
Přečteno 421x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)