Odpusť má lásko
Chtěl bych před svou kráskou kleknout,
vyznat lásku, při tom smeknout.
Prosit ji o odpuštění,
to zlé uvést v zapomnění.
Mít psí oči, kát se tiše,
co cítím, má ruka píše.
Že mé srdce žalem puká,
mlčení tvé má jsou muka.
Buďme spolu opět šťastní,
vytvořme si ráj náš vlastní.
Naději v Tvých očích hledám,
miluji Tě a z rukou nedám.
Přečteno 567x
Tipy 17
Poslední tipující: divoska_jaja, ilona, susana načeva, Isquieasuus, Zasr. romantik, Vojtissek, Pevya, zelená víla, CORONATION, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)