Anotace: jim všem
pardón mé milé Dáše - tu musím oficiálně psát s velkým obdivem.Líbí se mi tvé básně,děvče:-)
20.12.2009 22:53:00 | susana načeva
otevírám oči,šmatám si pro prášek,zdravím se s dášou,kašlu na všechny-občas.Jinak jak se podíváš,tak život nalajnovanej máš..radši se na svět usmívej:-)
20.12.2009 22:51:00 | susana načeva
Hmmm, co se stane, když otevřeš oči??? To je otázka skoro jako kam se poděje tma, když rozsvítíš???
11.12.2009 21:22:00 | Dračičák
Baf… No jo, jeden zarostlej, ošklivej chlap…
Nebylo lepší je mít zavřený- no až na ty boule od sloupů u cesty:o)))
04.12.2009 21:02:00 | kouzelníček