Možná noc byla omylná - začíná zbrusu nový den.
Co však dál přetrvá - nádherný růžový sen.
Mám radost, že jsem tohle dílko našel.
28.11.2005 20:37:00 | Mourek
Připojuji se k těm dvěma duším milým,
pozdrav posílám... nejen v této chvíli ;o)
básenka kouzelná... hříšná pokušení,
které i ježibaba nesmírně si cení... :o)
28.11.2005 14:34:00 | Cecilka
Já na tebe také myslím..jednu jsem si na pátek vytiskla k přečtení...šetři se, nikam nepospíchej...není všem dnům konec...
28.11.2005 14:11:00 | Hančí
dlaně se propletly
a prsty svázaly se
do pevné koule štěstí!!
sny naráz rozkvetly
a tetelí se..
V srdci radost jen chřestí!! :o))
(moc zdravím..a myslím na tebe!!)
28.11.2005 14:02:00 | šuměnka