Vyznání
Tvou lásku kdybych nikdy nepoznala,
pak pustá by byla má zahrada.
Květy bych zrána sotva zalévala,
den každý prožila, leč nerada.
Tvou lásku kdybych nikdy nepoznala,
a mé city neměla komu dát,
smutné své lože každý večer stlala,
sebe ani nemohla milovat.
Přečteno 619x
Tipy 11
Poslední tipující: Mbonita, Zefi, nejsembásník, enigman, hašlerka, lexus, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)