PS: nelituju Tě bych musela litovat pak asi nejvíc sama sebe a to já opravdu neumim jen se mi líbí jak zvláštně píšeš víš ;)
04.12.2009 21:15:00 | Labanda
taková zvláští temná prodejná láska, říkám si... achjo, Dio! proč musíme svý duše vláčet, proč nemůžou být součástí nás, našeho těla, proč musí být takové jakoby do nás nepatřily... vlastně se ani neptám a ani nechci slyšet odpovědi, vlastně to sem ani nechci psát... je to jen další zkrat v mozku, který bude přebit dalšími zkraty...
29.11.2009 20:50:00 | W.O.K.O.
Tohle není pravda nic není PRAVDA kolik toho a kterym smerem ? jste jak opice a mam vas plny zuby za mou litost takže nic už nikdy
26.11.2009 23:22:00 | DIDADA