Když tu nejsi
Anotace: ...když tu nejsi jsou rána jiná a nemám je ráda...
Tak moc se bráním
proklouznout
dnešním ránem
nepovšimnuta…
I rosa na květině vyzývavě svítí
a bílé nestoudno se dere
ve spodničkách kopretin
na světlo rozjitřené
horkým vzduchem
Na povrchu těla
omamně voní kůže
posetá pihami
a tolik bez zábran
jsou ústa chtivá doteků
Ale není tu nikdo,
kdo by sdílel úprk
od samoty k splynutí,
a tak jen horce stéká ráno
ve fontáně rozbřesku…
Komentáře (0)