smutnění řeže a pálí, znám to... ve svém důsledku nakonec osvobozuje
hlavu vzhůru:-)
22.12.2009 07:01:00 | akneliam
nesmutni!
pomoc je v své podstatě prostá...
pozvi si na návštěvu jiného hosta
jen proBůh nesmutni!
těch, co Tě rozveselí je tu spousta
a ti, za které smutníš, si Tě nezaslouží
(tak nech je samotné sedět v své vlastní louži)
30.11.2009 12:33:00 | šuměnka
a ze smutku..
se stala holubice..
a z tebe
opět lvice..
veselá..
smutnit..
to se přeci nedělá .o)
27.11.2009 23:18:00 | Bean
Nežádej o přízeň toho, kdo Ti ji nechce dát. Je to sebezničující a zbytečné. Pokud to pochopíš, staneš se svobodnější. Tak to má v profilu Mbonita.
27.11.2009 22:00:00 | bromak