Kdybys byl ....
Kdybys byl stromem a já jarním vánkem,
ve větvích hrála a tančila.
S jarem by ptáci k tobě přilétali
a hvězda nad tebou zářila.
Kdybys byl tůní a já lesní vílou,
v hlubokých vodách se koupala.
O tajemstvích lásky ti vyprávěla,
s tebou se milostně laskala.
Kdybys byl knězem a já jen hříšnicí,
úpřimně bych ti hřích přiznala.
Byla jsem s tebou. A bylo to krásné!
Tak, jako nyní tvá modlitba.
Přečteno 575x
Tipy 22
Poslední tipující: Špáďa, Indigo, strawbery, Psavec, Mbonita, Bíša, zelená víla, harmony, labuť, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)