Anotace: * * *
Krásná rozněžněná básnička.
Je radost ji číst.
To kouzlo lásky šíří kolem sebe
a stále ho má plno.
27.11.2009 20:43:00 | s.e.n
Už dlouho užívám ten čarodějný lék
na bolavou duši, a trefené srdce, víš?
Před láskou bych v úctě klobouk smek'
a dal bych přednoST zase raděj PIVU!
27.11.2009 14:21:00 | Zasr. romantik