Osamělá
Anotace: Láska a zklamání
Přes lávku za milým
chodívala.
Na břehu řeky se líbávala.
Teď v bílé posteli s polštářkem krajkovým,
s polštářkem od touhy,
leží sama.
Přes lávku za něhou
běhávala.
Na louce za vsí se milovala.
Teď v bílé posteli s polštářkem ve dlaních,
s polštářkem na srdci,
leží sama.
Přes lávku za láskou
utíkala.
S miláčkem v náruči usínala.
Teď v bílé posteli s polštářkem v objetí,
s polštářkem od slz,
leží sama…
Přečteno 474x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Psavec, harmony, Agniezka, Solitude, enigman, Květka Š., Boudicca, Pevya, Sweet KiWi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)