Díky. Je to milé přivítání zde :-). Píšu již dlouho,
leč doposud mé cesty nezavedly mne sem. Tak teď jsem tu. A určitě budu pokračovat.
27.11.2009 23:37:00 | Gamiani
davam ST, protoze se mi libi.. hmm asi to je rytmus (nejsem basnik) .. neco v ni proste je...jsem zvedavy, jak budes psat, az se vic rozepises :)
27.11.2009 23:03:00 | Nergal