Anotace: dneska jsem konečně ze sebe vysoukala tuhle větu, pravda se mi těžko přijímá bez toho, abych necítila rezignaci, fakt mě sereš, řekla bych ti znova, lásko..
:o) totok mi hrozně moc někoho, do slova a do písmene připomnělo... skvěle podané... ale v jistém slova smyslu, je to valstně pravda... co jinčího? V první větě máš myslím chybku....
04.12.2009 11:28:00 | NikitaNikaT.