Chci.....
Anotace: Tohle je moje zatím poslední,napsala jsem ji včera v noci.
Chci se dívat do Tvých očí,
chci se s Tebou stále smát,
líbání chci měnit s řečí,
chci vědět,že máš mě rád.
Chci být s Tebou ve dne v noci,
nechci,aby to byl sen,
chci Tě vlastnit ve své moci,
jenom s Tebou štastná jsem.
Já milovat Tě nepřestanu,
ani kdybych musela,
má láska má velkou cenu,
dost jsem pro ní zkoušela.
Chci v srdíčku Tvém své místo mít,
chci s životem Tvým být navždy spojena,
chci,aby jsi nademnou,jako anděl toužil bdít
a bolest v srdci,byla zhojena.
Komentáře (0)