Anotace: původně pro někoho tři sta kilometrů daleko a dva roky zpátky. ale nakonec,alespoň částečně,pro někoho jiného. (a to není,že bych na to pořád myslela.to je jen, že jsou i slabé chvilky,kdy je mi líto,jak moc je jasno)
Sbírka: ich gehe jetzt
Nádherná,připomíná mi něco,co jsem prožila...a co už dávno steklo po skle...ST!
01.12.2009 15:30:00 | Zefi
prostředek-nějakej příběh,kterej neznám
začátek a konec - věci,který naprosto chápu. věty, který stečou po skle - a lidi,za kterejma jdeš,jen když už není kam jinam.
28.11.2009 00:29:00 | beníto
strasne se mi libi, jak tam vkladas ty nemecke vety...a to posledni dvouverěí je geniální;)
27.11.2009 20:40:00 | adida