možná
Anotace: co k tomu říct? přečtěte si, komentujte, kritizujte, reagujte...
možná, že
jednou pozná,
že...
možná, když
jednou řekne,
víš...
možná uvidí
to, co jiní nemohou,
když se probudí
a najednou...
možná pozná,
až do očí
se mi podívá,
že svět se točí...
možná ucítí
lásku
potřebnou k přežití
jářku...
možná...
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, umělec2
Komentáře (2)
Komentujících (2)