Ivaně prosím
O' má malá dívko
Já bloudím nocí životem
Ty , která stojíš na konci
jsi mým světlem
i mým přáním
Silou do života
Chutí zemřít
Chuť stejná jako po lásce
Jsi tak krásná
A já jen bloudím
Nezhasínej , Lásko má
Nemám sílu , sám se ztrácím
podej mi ruku
vrať mě zpátky
Stále věřím
Moc času mi nezbývá
Komentáře (0)