st hvězdná dámo***
02.12.2009 18:32:00 | rybí prdy
Myslím, že jste všichni správně pochopili, že mé básně patří Vám všem. Abyste neklesali na mysli, abyste neupadli do deprese a neztratili chuť k životu. A tak vám alespoň po sítích posílám své srdce, přátelství a obdiv k vašemu dílu. A je to stejné, jako to dělá Psavec. Jenomže já si opravdu nemohu asi dovolit psát lechtivé básničky, od Psavce mne vždy rozesmály. Chci vám věnovat kouzla, která přicházejí ve vzácných chvílích z inspirace.
Mám vás ráda.
28.11.2009 19:14:00 | Maura