Děkuju za tipy i komentáře, jsme tady mezi Vámi "Velkými básníky" opravdu malé miminko. Moc si cením času, který věnujete čtení mých fakt upřímných skládanek.
06.12.2009 19:13:00 | Koza
Ta slova muže jsou krásná-silná,
působí tak do hloubky,
v nitru ti to asi pokoj nedá,
jak přejít tyto lichotky.
Zásady máš asi pevné,
však stereotypu se vyhýbej,
než litovat-tak raději nic neměň,
( změně pro radost ale prostor dej)
Ahojky Bobi
01.12.2009 12:30:00 | bobi bobie