Miluji a nenávidím tě
Miluji tě
tak proč vím
že noc je nocí
a to nezměním
miluji tě
a za to nenávidím
byla jsem tvoje
a za to se stydím
nenávidím tě
za to co jsi udělal
ty jsi to posral
ty jsi to podělal
přiznávám
ani já nejsem bez viny
však tebe zařadim
jen mezi debily
Přečteno 458x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)