Přátelství není víc než láska
Až jednou poznáš sílu osamění,
zrazený tou, kterou jsi tak miloval.
Zatoužíš častokrát po zapomnění,
po té ženě, již lásku jsi sliboval.
Možná, že přítel ztrátu vynahradí,
přátelství je jako přístav poklidný.
Možná že zanevřeš na všechny ženy,
city tak bolí, v nich už jsi nejistý.
Synu, přátelství však není co láska,
byť myslel sis, že stačí se sbližovat.
Snadnější snad je, když nemusíš dávat,
jen rád mít nestačí, musíš milovat.
Přečteno 683x
Tipy 25
Poslední tipující: modrá..., strawbery, WAYWARD, carodejka, Holis, enigman, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, jita.1965, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)