Milování v barvách
Anotace: červená, žlutá etc.
Štětcem s oranžovou barvou
kreslím ti po břiše hvězdy,
polibkami tě nechci zahrnout,
však víš, že máme jich přebytek.
Odhazuji červené tričko dál
a přeji si, aby i tys kreslil,
použil žlutou a vzrušoval mě
za hranicí slušnosti.
Chci v orgasmu s tebou být,
tak nečekej na nic
a snažme se,
ať černou nenecháváme se zlít.
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: losberundos
Komentáře (1)
Komentujících (1)