Žít....
Anotace: Vždy to nejde podle našich představ.
Jestli se dožiješ sta let,
chci i já žít sto let,
abych nemusel žít,
jediný den,bez Tebe.
Strašně moc mi chybíš,
lásko moje.Miluji Tě!
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (0)