Duhový most
Kdybys má milá touho,
žila na stříbrném Měsíci,
prosil bych vánek vlající,
aby mi tebe dal, Duho.
A šel bych po ní,
pro Tebe, miláčku, jen pro Tebe
a rozhazoval květy do nebe,
ať hvězdy voní.
Jen řekni, tvá hvězda která je?
Za ruku chyť se mne,
tak prosím líbej mne,
a spolu jděme do ráje.
Přečteno 513x
Tipy 10
Poslední tipující: Elisha, ZILA78, labuť, ilona, susana načeva, L. Šebestián Borský, malá slečna
Komentáře (4)
Komentujících (4)