Ach ta láska,zmatená a někdy i falešná, myšlenka je velmi pěkná, cítím ten smutek, zklamání . Přeji aby bylo zas lépe.
04.12.2009 12:15:00 | carodejka
V druhé sloce se ztratila souvislost, je tam zápor a hned klad, který mi k temu nějak nepatří, tedy řekla bych, že to nende dohromady, buď jedno, bo druhé... možno jsi tím měla na mysli něco jinčího... bos chtěla napsat. Opět ze života, zdá se, stále mám v hlavě je jedného člověka... Tvé básně znějí nejasně, spíše hádankově, ale je to dobře, pač člověk si tak může přemýšlet a dosazovat několik variant...
04.12.2009 11:36:00 | NikitaNikaT.