Strašně moc mi chybíš!
Anotace: stýskání šelmičko, moc mi chybíš a stýská se mi po Tobě...
Na dně moře leží lastura,
v níž je ukrytá
perla....
Na dně mé duše leží srdce,
v němž je ukrytá má
láska...
...a přesto jsem smutná...
Má ústa jsou zavřená a přesto křičí do samoty
...Tvé jméno...(Jane)
a pláčou po Tvých rtech...
...Strašně moc mi chybíš!...
Přečteno 964x
Tipy 18
Poslední tipující: harmony, Holis, Mraveneček, carodejka, hašlerka, Psavec, Hony15677, Bíša, CORONATION, Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)