HRA
Anotace: Báseň o zbytečném zmatení smyslů mnou k dívce vytvořených!
Zvláštní náhoda
vzácnou radost přináší
má sprostá podoba
v ohnivou záři se promění
Přeměny touhy ve skutečný děj
překrásnou dobu vytvářejí
je mi to málo jsem chamtivý člen
a smutné časy přicházejí
Než-li však ublížit
raději všechno vzdát
vrátit se zpátky k nudným ohavám
nejtěžší myšlenky vyzívat
Zas v objetí tísně
přichází nezvaná - otravná
nešťastný konec vítězí
hra beze smyslu odkud jen asi přitáhla!
Komentáře (2)
Komentujících (2)