Vedle sebe....
Anotace: Jenom něco obyčejného.
Nechod za mnou,
nemusel bych Tě vést.
Nechod přede mnou,
nemusel bych Tě následovat.
Jdi prostě vedle mě a
miluj mě,jako já Tebe!
Přečteno 559x
Tipy 2
Poslední tipující: Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)