Spolu
Koberec tkaný ze společných snů,
řetězy z našich tajemných přání,
schody do naděje z líbacích dnů,
osudy dvou, své štěstí si chrání.
Navěky spoutaná očima z medu,
stále se motám ve Tvých stopách,
z těla se odpaří kapička jedu,
duše se probouzí v něžných notách.
Pondělní svítání rozhrne závěsy,
pokušení se pod peřinu vkrádá,
prsty mi pokládáš na bílé klávesy,
nezměrnou touhou klepe se brada.
Přečteno 605x
Tipy 46
Poslední tipující: Labanda, WAYWARD, divoska_jaja, Mraveneček, Zefi, Laivindia, strawbery, Kapka, zena, Sýkorka07, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)