Rezavé mříže
Tvá láska
neřestné beranidlo do otevřené brány
popálen
lížu si rány
stržen
padací most
a opouští mě zlost
marně Tě chrání
rezavé mříže
ďábel
i pozlacené kříže
tančíme
na střepech času
opilí
z mladého kvasu
všechno chci ztratit
co v tobě hledám
věčnost
sám sobě nedám
obejmi
studené kameny
miluj mě
uhořím plameny
odsouzen
v tvé sametové cele
přikován
tělo se chvěje
naposled
zas chci Tě mít
abych dál mohl
…snít
Přečteno 415x
Tipy 54
Poslední tipující: lampicka, Woski, floreciente, Zefi, Hazentla, janewe, harmony, Dota Slunská, Holis, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)