Oděna černým světlem
Anotace: ... zápisky věčného snílka
Oděna černým světlem
spaluješ
podivným teplem
mrazem
všech nesmyslných gest
ďábel
co neumí mě svést
vodopád
tvých nesmyslných slz
dávno
už v mojí řece zmrz
a přece
žije pod ledy
láska
když ve mně nachoví
doteky
a první slza bez masky
vyznaní
zase na vlásky
úsvitem mých dávno zhaslých hvězd
spálíš mě
když chci Tě zase svést
Přečteno 370x
Tipy 45
Poslední tipující: Tanzania, JR, floreciente, Hazentla, janewe, harmony, Dota Slunská, Holis, strašidýlko-střapatý, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)