Zaslepeni..
Anotace: jak to cítíte vy?
Jsme sami sebou zaslepení
však kdo dobře zná svoje já?
Vše zdá se dobré, jenže není
A smrt prý, ta je neústupná
Co chceme od života?
A co život chtěl by od nás?
Ráno provází mne nejistota
A v noci hledám provaz
Milovat, vzácný um, to je cenný dar
Mžik štěstí a roky mizerie
Jsme abstinenti, co prahnou nalézt bar
Vědět jak chutná láska - historie.
Kdo neprohrává, nevítězí
I lítost má odřená kolena
V srdcích, tam to prý vězí
Omylů bylo dost, za vším je Žena
Přečteno 361x
Tipy 13
Poslední tipující: Javavia, divoska_jaja, susana načeva, carodejka, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, labuť, Elisha, jita.1965
Komentáře (1)
Komentujících (1)